Wil je naast de adviezen van onze make-up avonden het ook leren hoe je je make-up kunt aanbrengen? Bijvoorbeeld de technieken van smokey eyes tot een mooie naturel look met shapen en highlighten?

Volg een visagie workshop bij ons! Alle tips en tricks komen aan bod. Al jouw persoonlijke vragen worden beantwoord.

Alles wat jij wil weten ga jij leren en uiteraard word je geholpen door een van onze professionals.

Jullie worden ontvangen met een kopje thee of koffie en iets lekkers en na een demo van een van de visagisten ga je zelf aan de slag.

We kunnen afsluten met een fotoshoot, lunch, high wine of beginnen met een high tea. Laat het ons maar weten wij denken graag mee! Alles is bespreekbaar.

Je kunt je aanmelden 2-10 personen en de kosten zijn € 50,00 p.p.

Naast de workshop visagie geven wij ook styling workshops, kleur analyses en haarworkshops en een combi van deze workshop is natuurlijk ook leuk en gezellig.

 

Je kunt bij ons op locatie komen, maar wij kunnen ook naar jou toe komen.(of naar jouw winkel voor je klanten) maar dan komen er extra reiskosten.

Je krijgt een uitgebreide hand-out voor thuis zodat je alles nog eens na kunt lezen.

Bij ons op locatie is het dagdeel geheel verzorgd, iets lekkers te eten en te drinken! Een prachtige locatie op het water, aan de weilanden boven de rook van Amsterdam. Binnenkort verhuizen wij naar een hele exclusieve studio. Hou ons in de gaten!

Mail ons voor meer info of reserveringen

DSC_6598 workshop ontour2 workshopark3

 

.

.