Een gezonde stralende huid heeft niet alleen te maken met een goede verzorging van buiten af.

Maar ook Healthy food werkt mee aan de gezondheid van binnen en buiten. Zeker bij en druk leven. Wij als visagisten rennen van klus naar klus en hoe makkelijk is het om bij de bezine pomp even een Mars mee te nemen of erger nog, twee Marsen. Wij kwamen in contact met Tessa van der Steen, bekend van het programma Obese, zij produceert een 100% gezonde reep. Een uitkomst. En met deze reep kunnen wij jullie ook kennis laten maken tijdens onze Beauty & Lifestyle avonden.  =Tevens hebben wij bij Liset Burrie  een heerlijke Muesli ontdekt, ook deze willen wij jullie laten proeven tijdens onze avonden. Gluten- en lactose vrij en 100% biologisch.De beide dames zijn verbonden aan de Healthworldclub, waar wij ook member van zijn. Deze producten spreken ons aan omdat echt alles 100% biologisch is.

Net als de de 100% Organic nacht- en dagcrème van Christiaan Stein. Ook hij heeft zich verbonden met twee producten uit zijn cosmetica lijn aan de Healthworldclub .

 

Je ziet Beauty & Lifestyle is breed opzet, met alleen producten waar wij totaal achter staan.

Heb jij tips voor ons waar jij helemaal weg van bent en vind je dat wij dat  ook eens zouden moeten proberen, dan horen wij dat graag.

als het maar binnen ons thema Beauty & Lifestyle past natuurlijk!