Make-up Assortiment van Inglot

Boek een MakeUpDate met Inglot. 

Inglot is een professioneel merk wat afkomstig is uit Polen. Het is voor iedereen te verkrijgen, particulieren maar ook zeker de professionals achter de schermen bij tv, show en theater werken graag met Inglot.

De oogschaduw is goed gepigmenteerd en “valt “ niet. Dat zie je nog wel eens dat oogschaduw tijdens het aanbrengen naar beneden valt. Bij Inglot is dat niet het geval. De kleur die je in het doosje ziet is ook precies wat er op je oog komt. Inglot is daarom ook populair bij de professionals.

 

Verder zijn de oogschaduws , lippenstiften, glossjes , rouges en Inglot concealers verkrijgbaar in een handige magnetisch opberg systeem. Je kunt de producten dus ook combineren en bij elkaar in een opberg systeem doen. Zoals de inglot lipgloss bij de Inglot lipstick. Maar ook de oogschaduw samen de rouges of de concealer. Zo hou je alles makkelijk bij elkaar en het neemt niet veel ruimte in in je toilettas of make-up koffer.

 

Een van onze favoriete Inglot producten zijn het potlood nr 506 voor de wenkbrauwen en de vloeibare foundation.

Het potlood is een mooie matte kleur, niet te donker en niet te licht en voor veel mensen te gebruiken. De inglot foundation is een niet al te dekkende foundation ( heel natuurlijk dus), maar als je wil dat het meer dekt kun je deze heel mooi “stapelen “ zodat deze toch dekkend wordt.

 

 

IMG_3486

Fotografie: Lutske Veenstra, makeup Mascha van Reenen, Hair, Colourfool agency