Ontvang nu 10% korting met code: zomer

Mascha Van Reenen

Make-up Assortiment van Hean

Ik, Mascha van Reenen,  15 jaar werkend als Identity Stylist en make-up artist,  vind Hean de beste oogschaduw 

Waarom gebruik ik  Hean oogschaduw?

Mijn voornaamste reden: 

  • Het blijft keurig op zijn plek
  • Matte oogschaduw accentueert de plooitjes niet. 
  • De kleuren zijn echt goed gepigmenteerd
  • De paletten zijn navulbaar

Hean  is een professioneel merk. Wij , van Beauty & Lifestyle zijn dan ook heel trots dat wij jaren geleden als een van de eerste Hean een verkooppunt in Nederland zijn geworden. Het is voor particulieren maar ook zeker voor de professionals een prachtig merk. Wat betaalbaar is, en prijs kwaliteit verhouding is goed. Met zo’n doosje doet je wel 1,5- 2 jaar mee.

De prachtige Hean oogschaduws  zijn in wel  150 kleuren.  Je kunt de oogschaduws per stuk kopen (navul) maar je hebt ook Hean trio doosjes.  

 

EGYPTSUN: de bronspoeder voor elk huid type. Dus ook voor de ouder wordende huid. 

Deze verkoop ik al 10 jaar en is echt mijn favoriet. Net als van vele klanten van mij. Waarom de Egyptsun?

Omdat hij NIET oranje wordt. Hoe dat komt? Hij werkt op de zuurgraad van je huid mee kleurt. Dus haalt jouw huidskleur net iets op. Zodat het natuurlijk eruit ziet. Hij is op cremebasis, daardoor zie je geen poeder liggen. Deze matte Egytpsun gebruik ik ook om licht te shapen. Zodat je bijvoorbeeld je jukbenen wat mee naar voren kan laten komen, of je onderkin wat kunt camoufleren. Al met al een poeder met meerder functies. Niet meer weg te denken uit jouw make-uptas. 

Wij kunnen je Hean en de Egytpsun ook zeker aanraden om het eens te proberen. Nu met een korting van 10% (als je VIP klant wordt kun je ook van andere aanbiedingen en tips genieten speciaal voor de 40 plus vrouw)

Stralende groet, Mascha

 

Hean heeft ook een goede oogschaduw base. Een van onze favoriete. Dit doe je op je oogleden voordat je de oogschaduw aanbrengt, zodat je oogschaduw nog  langer blijft zitten. Net als de Hean fixeerspray , ook heel fijn. Deze gebruiken wij als professional ook vaak voor bruiden. Zodat ze lang kunnen genieten van hun make-up.  Het is een spuitflacon die een laagje over je make-up heen nevelt.

Alle producten van Hean en de andere merken zijn bij ons te bestellen.

 

 

Ik heb een vraag