Make-up Assortiment van Hean

 

Hean  is een professioneel merk. Wij van Beauty & Lifestyle zijn dan ook heel trots dat wij jaren geleden als een van de eerste Hean een verkooppunt in Nederland zijn geworden. Het is voor particulieren maar ook zeker voor de professionals een prachtig merk. Wat betaalbaar is, en prijs kwaliteit verhouding is goed. Wij kunnen je Hean ook zeker aanraden om het eens te proberen. En hoe fijn is het om Hean te proberen op een avond , gezellig met vriendinnen.

De prachtige Hean oogschaduws  zijn in wel  150 kleuren.  Je kunt de oogschaduws per stuk kopen maar je hebt ook Hean trio doosjes.  Matte en glanzende oogschaduws.  De prijs van deze trio’s is  € 22,50 per doosje. 

Hean heeft ook een goede oogschaduw base. Een van onze favoriete. Dit doe je op je oogleden voordat je de oogschaduw aanbrengt, zodat je oogschaduw nog  langer blijft zitten. Net als de Hean fixeerspray , ook heel fijn. Deze gebruiken wij als professional ook vaak voor bruiden. Zodat ze lang kunnen genieten van hun make-up.  Het is een spuitflacon die een laagje over je make-up heen nevelt.

De Hean lipstiften en mascara’s  zijn ook prachtig. En ook in dit geval weer heel betaalbaar.  Ook nog eens leuk om als kadootje weg te geven.

Alle producten van Hean en de andere merken zijn bij ons te bestellen.