Make-up Assortiment van Emani

EMANI Vegan Cosmetics zijn luxueuze make-upproducten die de huid optimaal verbeteren en verzorgen zonder te irriteren. Alle producten van Emani zijn vrij van petrochemicaliën, nanodeeltjes, kunstmatige kleurstoffen, parabenen en siliconen. Emani Vegan maakt gebruik gemaakt van natuurzuivere ingrediënten om de huid te voeden en een gezonde celgeneratie te stimuleren voor een frisse, prachtige uitstraling.
Naast de evolutie van minerale make-up, is de missie van Emani Vegan om schone, hoogwaardige producten voor make-up liefhebbers, professionele make-upartiesten, fashionistas en eco-bewuste vrouwen te bieden die net zo gepassioneerd zijn over recycling, als over Prada;)
De foundations van Emani zijn prachtig licht dekkend en heel natuurlijk. Met de Emani Duo Bronser kun je bij voorbeeld mooi de tint wat op halen, of gebruiken zonder de Emani Vegan foundation. De wenkbrauwpoeder is ook geweldig van kleur en houdbaarheid. Emani staat voor houdbaar en kleurecht. Wij zijn dan ook zeer onder de indruk van Emani Vegan make-up en daarom aan ons assortiment toegevoegd. Ook om te werken met gezonde producten. Gezond van binnen en van buiten!

Emani is…
· 100% vegan and glutenvrij
· 100% dierproefvrij
· 100% vrij van talc en parabenen
· 100% huidvriendelijk
· Minerale make-up met natuurlijke en organische ingrediënten
· Hoogwaardige make-up met long-lasting formule
· Vrij van petrochemicaliën en schadelijke stoffen
· Verpakt in gerecycled en biologisch afbreekbaar papier