Make-up Assortiment van Cosart

Als je een eyeliner zoekt in een speciale kleur dan moet je echt bij Cosart zijn. Alle kleuren die jij wil heeft Cosart. Wel geteld 25. Van de Cosart blauw-groen nummer 31 tot Cosart 913 paars. Dat zijn onze favoriete kleuren. En de meest verkochte. Maar Cosart heeft nog meer naast de potloden die je niet hoeft te slijpen en mooi te verpoetsen zijn. Zodat je altijd een natuurlijk effect krijgt.

De liquid eyeliner van Cosart is ook heel fijn. Wij hebben ook de glitter eyeliner die je heel mooi over het Cosart potlood kunt heen doen, zodat je potlood streepje een mooi glittertje heeft.

Maar Cosart heeft ook hele mooie mascara’s. Klonten niet en blijven goed zitten. En een aantrekkelijk prijs: € 14,00 per stuk.

De Cosart Slimstick is ook heel erg prettig. Dat is een lipstick die lekker glossie is, prettig om te dragen. Deze zijn er in de kleuren nude tot knal rood. Dus voor ieder wat wils.

Verder heeft Cosart nog twee hele mooie producten die wij al jaren verkopen.

De concealer 919 en de neutralizer. De eerste kun je gebruiken om kleine oneffenheden te laten verdwijnen. Of onder je ogen om een mooie lichte highlight te creëren.

De Cosart Neutralizer is voor de wat grotere kleurverschillen zoals couperose of rode vlekken. Er zit een beetje groen in om het rood op te heffen. Maar niet te veel anders zou het weer te mat uitslaan.

Voor een mooie basis, zoals je zult zien op een gezellige vriendinnenavond raden wij ook de combinatie aan met de Cosart Concealer en een van de Vegan Emani poeders. Meer heb je niet nodig voor een natuurlijk effect.