Algemene voorwaarden webshop van Beauty en Lifestyle en VIB dagen voor vrouwen

 

1 Toepassing

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die beauty en lifestyle aan gaat met betrekking tot koop en levering van producten en events via onze webshop.

Beauty en lifestyle  behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen.

 

2 Overeenkomsten / aanbiedingen

 

Alle genoemde prijzen zijn uitgedrukt in euro´s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, alle prijzen staan voor één artikel, tenzij anders aangegeven

Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Er worden geen tegoedbonnen gegeven voor aanbiedingen die uitverkocht zijn, het teveel betaalde bedrag word teruggestort of er wordt in overleg een ander product gekozen met verrekening van het bedrag, er is geen recht van levering als tijdens de bestelling onze leverancier het product niet meer levert.

 

Afbeeldingen en informatie worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven, de klant dient er rekening mee te houden dat de getoonde kleur op de foto enigszins kan afwijken van de werkelijke kleur.

Het plaatsen van een verkeerde foto bij het bijbehorende product betekent niet dat het verkeerde product zal worden geleverd of dat het verkrijgbaar is tegen de prijs van het product waar de foto was geplaatst.

 

3 Betalingen

 

Betaling dient te geschieden via Ideal.

Wanneer een bestelling word geannuleerd worden er administratie kosten in rekening gebracht.

 

4 Verzendkosten / Portovije zendingen

 Wij verzenden via Postnl, onverzekerd.

Wij verzenden bestellingen via de webshop boven € 50,– excl. BTW portovrij binnen Nederland / € 150 euro buiten Nederland
Overige bestellingen (Mail, Telefoon etc) verzenden wij portovrij boven € 150,– excl BTW

De verzendkosten bedragen voor zendingen binnen Nederland : € 1,50
De verzendkosten bedragen voor zendingen binnen België € 9,95

 

 

5 Levertijden

 

Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd, bestelopdrachten worden door de regel binnen 1 á 15 werkdagen geleverd, na afwikkeling van de betaling, dit is ook afhankelijk van de postbezorging in uw woonplaats, mits alles op voorraad is, wij kunnen echter geen aansprakelijk voor te late levering aanvaarden.

Bij levering naar het buitenland kunnen afwijkende voorwaarden gelden.

 

6 Ruilen / retourneren

 

Indien het product bij aflevering niet aan de overeenkomst voldoet dient u beauty en lifestyle, binnen 14 werkdagen hiervan op de hoogte te stellen.

Wegens hygiëne kunnen producten en apparatuur niet retour genomen worden, beschadigde zendingen moeten nog dezelfde dag gemeld worden.

Geef uw retourzending af bij een PostNL punt en bewaar uw verzendbewijs!

 

De producten wordt retour genomen mits: 

•    Het ruilen plaats vindt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

•    Kadobonnen kunnen niet worden omgeruild voor geld.

•    De producten nog in onbeschadigde, ongebruikte en wederverkoopbare  staat zijn en in de originele verpakking terug gestuurd  worden.

•    Het risico van het retourneren ( verzenden) ligt geheel bij de klant.

•    aankopen voor reserveringen voor een training kunnen niet worden terug gestort. Wel kan de ticket worden doorgegeven aan derden.

VIB dagen die onverhoopt  die doorgaan zullen vergoed worden door ons en het geld geretouneerd worden. 

 

Retour goederen sturen naar: Beauty en Lifestyle

Kerkstraat 1
9321 HA peize

 

7. Aansprakelijkheid 


Beauty en lifestyle
  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de niet-uitvoering van het contract door overmacht, verstoring of volledige of gedeeltelijke staking van de postdiensten en vervoers- of communicatiemiddelen, overstroming, brand of oorlog. Wij moeten noch de onvoorzienbaarheid noch de onweerstaanbaarheid van de omstandigheid, noch de onmogelijkheid van uitvoering van het contract aantonen. Indien een van de bovenvermelde omstandigheden de uitvoering van de bestelling verhindert, dan behouden wij ons het recht om de verkoop zonder verdere verbintenis te verbreken.
wij kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor indirecte schade, exploitatieverlies, winstderving, schade of kosten als gevolg van de aankoop van een op de site aangeboden product.
beauty en lifestyle
  kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van verkeerd gebruik van een op de site aangeboden product. 
De producten veelal gebaseerd op natuurlijke samenstellingen kunnen in kleur en samenstelling afwijken van eerdere leveringen/producten.

 

8. Privacy 


De gegevens die u meedeelt zijn noodzakelijk voor de verwerking en verzending van uw bestellingen, het opmaken van de facturen en de garantiecontracten. Zonder deze gegevens is de bestelling nietig. Door u te registreren op de site, verbindt u zich ertoe eerlijke en waarheidsgetrouwe gegevens te vermelden. Het doorgeven van verkeerde gegevens is in strijd met de onderhavige algemene voorwaarden en de gebruiksvoorwaarden op de site.
U hebt het recht de gegevens die op u betrekking hebben in te kijken en te verbeteren, overeenkomstig de Europese wetten. U kunt op elk moment een aanvraag indienen bij beauty en lifestyle
  om na te gaan over welke gegevens Beauty en lifestyle beschikt met betrekking tot u. U kunt deze gegevens op elk moment wijzigen.

U zult promotionele e-mails ontvangen in verband met nieuwigheden, voorraadopruimingen, exclusiviteiten,acties etc.
U kunt vragen om deze e-mails niet meer te ontvangen door een e-mail te sturen naar info@beautyenlifestyle.nl
beauty en lifestyle
  is de enige bezitter van uw gegevens.

www.beautyenlifestyle.nl

www.VIBevent.nl